Få 3000 nye emojier til datamaskinen
Emojier:

I Fordelssonen finner du en ny, stor pakke med over 3000 emojier til datamaskinen. Over kan du se et eksempel på hvordan Microsofts nye emojier ser ut. 

© Microsoft/Komputer for alle

Last ned 3000 nye emojier til datamaskinen

Det finnes en emoji til enhver anledning. Og i Fordelssonen finner du akkurat nå en ny pakke med over 3000 emojier som du kan bruke akkurat der du vil.

6. januar 2023 av Niklas Ernst

Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Kanskje er det akkurat derfor emojier – de digitale humørikonene – også er blitt en ekstremt populær del av skriftspråket vårt når vi skriver e-post- og tekstmeldinger eller chatter i verktøy som Facebook Messenger.

Ifølge The Unicode Consortium, som er organisasjonen som organiserer og har oversikt over alle emojiene, bruker hele 92 prosent av verdens nettbefolkning emojier jevnlig.

Her kan de mange emojiene inkluderes i en setning, for eksempel for å myke den litt opp med et smilefjes eller rett og slett avslutte hele setningen.

For eksempel kan 👍-emoji fungere som bekreftelse på en avtale, eller en ❤️-emoji kan være en tradisjonell kjærlighetserklæring eller uttrykke omsorg.

LES OGSÅ: Genial hurtigtast: Slik lager du emojier og tegn i Windows

Emojier gir mange muligheter

I tillegg til å legge til et lag av ikke-verbal, grafisk kommunikasjon i samtalene våre, kan emojier også brukes som pynt. 

Det kan for eksempel være på en sang du har skrevet til en festlig anledning, eller de kan settes inn i et nyhetsbrev du sender ut til foreningen din. 

LES OGSÅ: Her er årets mest populære emojier

Uansett hvordan du velger å bruke emojier, får du mange å velge mellom med den nye, store emoji-pakken i Fordelssonen. Du får faktisk mer enn 3000 emojier som du kan bruke akkurat som du ønsker.

Disse emojiene kommer fra Microsoft og er laget for det nye operativsystemet Windows 11. Det betyr imidlertid ikke at de ikke kan brukes i andre versjoner av Windows. Det betyr bare at disse humørikonene har et annet grafisk preg enn tidligere versjoner.

De er litt mer 3D-aktige, og har i mange tilfeller fine fargeoverganger som skaper en spesielt flott visuell effekt.

Bruk dem i alle programmer

De 3000 emojiene ligger i Fordelssonen i en samlet pakke som PNG-filer. 

Det vil si at du bare trenger å laste dem ned til datamaskinen, og så kan du fritt sette dem inn der du trenger dem – uansett om det er i Word, på Facebook, i en e-postmelding eller hvor det måtte være.

LES OGSÅ: 117 nye emojier til Android og iPhone

Når de er lastet ned må de pakkes ut på pc-en, og deretter kan du bla gjennom alle emojiene direkte i Filutforsker.

Du finner pakken med alle de nye emojiene i Fordelssonen

Kanskje du er interessert i...