Du bør alltid ha et effektivt antivirusprogram installert på pc-en.
Antivirus:

Du bør alltid ha et effektivt antivirusprogram installert på pc-en. Vi anbefaler derfor at du umiddelbart fjerner Bitdefender fra pc-en din og i stedet installerer Avira Free Antivirus fra Fordelssonen.

Bitdefender avvikler gratis antivirusprogram

Bitdefender har med svært kort varsel besluttet ikke lenger å tilby gratis antivirusbeskyttelse. Derfor erstatter vi nå Bitdefender i sikkerhetspakken vår i Fordelssonen med det utmerkede, tyske antivirusprogrammet Avira Free Antivirus.

13. desember 2021 av Henning Dadkhah Rasmussen

Mange lesere av Komputer for alle fikk nesten kaffen i vrangstrupen da de i forrige uke leste dagens e-postmeldinger i innboksen.

En e-post fra sikkerhetsselskapet Bitdefender sendt til alle brukere av det gratis antivirusprogrammet Bitdefender Free, kunngjorde nemlig at gratisversjonen av selskapets antivirusprogram skulle avvikles for godt ved årsskiftet. Altså med få ukers varsel.

Her hos Komputer for alle har vi lenge anbefalt Bitdefender Free, som også har vært en del av den komplette sikkerhetspakken vår i Fordelssonen. Så mange av dere har garantert installert antivirusprogrammet på datamaskinen.

Heldigvis har vi funnet en annen løsning til dere.

Endrer programsammensetningen

Bitdefender selv sier at avviklingen av Bitdefender Free skyldes mange plutselige endringer i sikkerhetsindustrien, og at de fremover bare vil fokusere på sine betalte produkter.

Det betyr at Bitdefender Free ikke vil være tilgjengelig for nye brukere fra 31. desember 2021, mens eksisterende brukere fortsatt vil motta oppdateringer frem til 30. juni 2022.

Frem mot avviklingen av det populære, gratis antivirusprogrammet vil brukerne motta forskjellige tilbud om å fortsette med Bitdefenders betalte sikkerhetspakke til en nedsatt pris. 

Det trenger du imidlertid ikke å ta imot, for det finnes et utmerket gratis alternativ.

> Les også: Alt du trenger å vite om datavirus

Denne e-posten dukket opp i innboksen hos alle brukere av Bitdefenders gratis antivirusprogram i forrige uke.
Avvikling:

Denne e-posten dukket opp i innboksen hos alle brukere av Bitdefenders gratis antivirusprogram i forrige uke. Med få ukers varsel kunngjorde Bitdefender at det fra nyttår er slutt på selskapets gratis virusbeskyttelse. 

Last ned Avira Free Antivirus i Fordelssonen

Som følge av Bitdefenders beslutning har vi endret programsammensetningen i sikkerhetspakken i Fordelssonen.

I stedet for Bitdefender Free finner du nå programmet Avira Free Antivirus

Vi anbefaler at du allerede i dag fjerner Bitdefender fra pc-en din hvis du bruker gratisversjonen, og i stedet laster ned og installerer Avira Free Antivirus.

> Last ned Avira Free Antivirus i Fordelssonen <

Gratis antivirusprogram Avira Free Antivirus
Avira Free Antivirus

I sikkerhetspakken i Fordelssonen har vi nå erstattet Bitdefender med Avira Free Antivirus, som scorer samme høye karakterer i uavhengige tester hos det tyske laboratoriet AV-Test.

Effektivt antivirus uten forstyrrelser

Avira Free Antivirus er laget av dyktige tyske ingeniører, og det scorer toppkarakterer i sikkerhetstester hos det uavhengige tyske laboratoriet AV-Test. 

Det finnes 500 millioner brukere av Aviras sikkerhetsprogrammer på verdensbasis. 

Programmet har et veldig enkelt brukergrensesnitt der du raskt kan starte en skanning av hele pc-en – og ellers holder det seg diskré i bakgrunnen i Windows og beskytter pc-en din.

Med Avira Free Antivirus er pc-en din beskyttet mot virus, skadevare, spionprogramvare, løsepengevirus, adware og andre typer ondsinnede programmer. 

Installasjonen av Avira foregår helt uten tilbud om uønskede tilleggsprogrammer, så du slipper å være på vakt som med en del andre gratis sikkerhetsprogrammer. 

Last ned Avira Free Antivirus allerede i dag, slik at du kan gå julen sikkert i møte.

> Les om alle programmene i Komputer for alles komplette sikkerhetspakke her

Kanskje du er interessert i...