Oppdater Chrome-nettleseren nå

Hvis du bruker Chrome på datamaskinen, er det veldig lurt å oppdatere. 

© Shutterstock

Google: Derfor bør du oppdatere Chrome nå

Bare ett feiltrinn skal til for at andre kan få tilgang til datamaskinen din. Gjør det vanskeligere for hackerne ved å sørge for at nettleseren er oppdatert.

28. april 2023 av Niklas Ernst

Det er ikke mer enn et par dager siden at Google oppfordret brukerne sine til å oppdatere Chrome-nettleseren umiddelbart.

LES OGSÅ: 10 nye funksjoner i Chrome

Det skyldes at Google hadde oppdaget et sikkerhetshull som potensielt kunne utnyttes av hackere og IT-kriminelle til å infisere datamaskinen din med virus og skadevare.

Og nå er det skjedd igjen.

Enda en sårbarhet funnet

Søkegiganten har nemlig oppdaget enda et sikkerhetshull. Derfor sender Google ut en oppdatering til Chrome-nettleseren for å løse problemet.

Les også: Nytt triks: Slik sletter du raskt nettleserhistorikken i Chrome

Google har funnet en såkalt «kritisk sårbarhet» i Chrome-nettleseren, noe som fremgår av et blogginnlegg skrevet av Google. Samme sted skriver Google at sikkerhetshullet allerede er blitt utnyttet. 

Hvis du bruker Chrome-nettleseren, er det derfor viktig at du sørger for å oppdatere nettleseren til den nyeste og dermed sikreste versjonen umiddelbart.

Slik oppdaterer du Google Chrome

Vil du laste ned den nyeste versjonen av Google Chrome-nettleseren, må du først klikke på de tre prikkene øverst til høyre i Chrome.

Deretter velger du Hjelp og klikker på Om Google Chrome. Da sjekker nettleseren om det finnes nye oppdateringer, og hvis det finnes, får du mulighet til å oppdatere.

Når dette er gjort, må nettleseren startes på nytt. Deretter er Chrome oppdatert til den nyeste versjonen.  

Kanskje du er interessert i...