sikkerhedrobot

Gjør datamaskinen sikker og unngå virus og malware

Beskytt datamaskinen mot virus og malware med et velfungerende sikkerhetssystem. Her får du massevis av hjelp til å sikre pc-en din med både anti-virus, anti-malware og mengder av råd som kan hjelpe deg i kampen mot hackere og datakriminelle.

13. desember 2015

Få etablert et ordentlig forsvar mot internetts mange trusler og lær mer om hvordan du unngår å få datamaskinen infisert av virus, malware og andre problemer. Her finner du de beste rådene og programmer fra Komputer for alles sikkerhetseksperter. De omfatter alt fra hvordan du beskytter ditt digitale privatliv til hvordan du får orden på tilgang til datamaskinen. I tillegg til det store utvalget av artikler om sikkerheten på datamaskinen, får du også muligheten for å lære om sikkerheten på smarttelefoner og nettbrett, hvor vi selvfølgelig dekker både iOS og Android.

Føl deg helt trygg på nettet

Eksperter er mennesker, og mennesker gjør feil – og det gjelder selvfølgelig også sikkerhetseksperter. Selv om de daglig jobber med å gjøre internett tryggere for resten av oss, har de selv fått kjenne på hvordan det er å bli lurt. Her kan du lese mer om de vanligste feilene, og hva du kan gjøre for å unngå dem.

Les mer

Beskytt pc-en mot ubudne gjester

Hvis du besøker feil nettsider, kan datamaskinen fort bli infisert av skadelige programmer. Her får du en brannmur, som er et effektivt vern mot virus og malware.

Les mer

Si nei til dårlige programmer

Når du installerer et ekte program, må du ofte fjerne en drøss med haker for å unngå at du får lureprogrammer med på kjøpet. Med Unchecky blir hakene fjernet automatisk, så du ikke går i baret.

Les mer

Fjern virus fra en låst pc

Enkelte virus er i stand til å låse pc-en din, slå av internettforbindelsen og deaktivere sikkerhetsprogrammene dine. Sånn får du bukt med dem.

Les mer

Beskytt privatlivet

På internett, datamaskinen og telefonen din er det lagret et hav av informasjon om deg – men hvor trygt er det egentlig å ha det liggende der? Vi gir deg svar og hjelper deg med å sikre privatlivet ditt enda bedre.

Les mer

Beskytt telefonen mot virus

Det er ikke nok å se etter farlige filer på pc-en lenger. Hackerne har også fått opp øynene for smarttelefoner, så det kan være lurt å ha et sikkerhetsprogram på mobilen.

Les mer

Stor test av seks sikkerhetspakker

Antivirus, brannmur, søppelpostfilter og beskyttelse mot spionprogrammer, reklameprogrammer og tvilsomme nettsider er bare noen få av de funksjonene som fins i sikkerhetspakker. Vi har testet seks av de mest kjente utgavene.

Les mer

Kanskje du er interessert i...