wallpapers til Samsung Galaxy S10.

Det er mange kreative forslag til hvordan du skjuler kamerahullet på en Samsung Galaxy S10-telefon med et "wallpaper" – et tapet.

© www.galaxys10wallpapers.com

Skjul kamerahullet på Samsung Galaxy S10

Synes du det ser rart ut med et hull oppe i hjørnet på skjermen på den nye Samsung Galaxy S10-telefonen? Eller synes du det er morsomt med kreative bakgrunner? Da har vi gode nyheter.

25. mars 2019 av Martin Haverholm

De nye Samsung Galaxy S10-modellene, Samsung Galaxy S10+ og Samsung Galaxy S10e, har introdusert en nyhet som enkelte har problemer med å venne seg til: Et kamerahull på skjermen.

Når skjermen går helt ut til kanten, må nødvendigvis kameraet sitte litt inn på skjermen, og dermed også på skjermbildet du ser når du bruker telefonen.

Mange Samsung-brukere har bestemt seg for å ta kamerahullet, som ofte omtales som et "punch-hole", som en utfordring.

I stedet for å irritere seg over hullet har de begynt å lage kreative bakgrunner, såkalte "wallpapers", tapeter, som skjuler eller fremhever hullet.

Les om den imponerende Samsung Galaxy S10

For Galaxy S10, S10+ og S10e

Frontkameraet på Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+
Punch-hole

Fordi skjermen går helt ut til kanten, sitter kameraet inne på glasset på Samsungs Galaxy S10e, S10 og S10+. Det har satt fantasien i gang på internett.

© Samsung

Trenden med å skjule eller fremheve kamerahullet på Samsung Galaxy S10-modellene startet på bildedelingstjenester som Imgur og Tumbler, og derfra har den spredt seg raskt.

I dag finnes det både en egen hjemmeside for disse bakgrunnene og et veldig aktivt forum på hjemmesiden Reddit, der det daglig lastes opp nye og kreative bakgrunner.

Snart kommer også en app som skal gjøre det enklere å laste inn og installere bakgrunnene på Samsung Galaxy S10-telefonene.

Samsung synes også dette er morsomt og har vist flere eksempler på kreative og morsomme bakgrunner på sin Twitter-profil.

> Les også: De beste sikkerhetsprogrammene til Android

Slik får du tak i bakgrunnene

wallpaper til Samsung Galaxy
Trend

Formålet med den nye trender er å fremheve eller skjule kameraet som sitter øverst i høyre hjørne.

© www.galaxys10walpapers.com

Da Apple for noen år siden lanserte sin iPhone X, introduserte de en mye omdiskutert "notch", et svart felt eller hakk, i toppen av skjermen. 

Den gangen ble det også laget morsomme bakgrunner, men ikke i samme omfang som med Samsungs Galaxy S10-telefonene.

Hvis du vil laste ned en bakgrunn til Samsung Galaxy S10, S10e eller S10+ eller bare er nysgjerrig på å se bakgrunnene, finner du et stort utvalg på www.galaxys10wallpapers.com.

> Les vår anmeldelse av Samsung Galaxy S10 i Testsonen.

Samsung Wallpapers

Andre bakgrunner gjør et mer humoristisk forsøk på å kamuflere kamerahullet i skjermen på Galaxy S10. Her har de prøve å skjule kameraet med en Minion-figur og en iPhone.

© www.galaxys10wallpapers.com
wallpapers Samsung Galaxy

Mange "wallpapers" er inspirert av film, tv, dataspill og populærkultur. På disse tre er det lett å se hvor kameraet sitter.

Kanskje du er interessert i...