Nokia 3310, nå med 4G
© Nokia

Nå får Nokia 3310 endelig støtte for 4G

Fornyelsen av den ikoniske Nokia 3310 får endelig tilgang til et nettverk som er 2018 verdig, nemlig 4G. Tidligere har telefonen hatt støtte for 2G, deretter 3G, men det holder ikke i dette markedet.

4. februar 2018 av Peter Skovbjerg Jensen

Selskapet bak de nye Nokia-telefonene, HMD Global, har annonsert at det kommer en versjon av den legendariske Nokia 3310 med støtte for 4G-nettverk.

Selv om telefonen fortsatt har få funksjoner som støtter det, betyr det at du får et raskere nettverk og bedre tilgang til nettet. 

Du kan også bruke den nye versjonen av Nokia 3310 som et trådløst tilgangspunkt, slik at du kan får rask tilkobling fra andre enheter.

> Les mer om mobiltelefoner her

Nokia 3310: Litt for mye kopi 

Nostalgiske telefonelskere jublet da den nå legendariske Nokia 3310 ble relansert i fjor

Selv om mobilen på mange måter har bevart magien fra den originale 3310, så var det ett punkt hvor den føltes usedvanlig gammel– den støttet nemlig bare 2G-nettverk.

Det betød at telefonen hadde begrensede internettfunksjoner. Flere land her dessuten slått av sine 2G-nettverk, blant annet USA, så der får du ikke ringt til noen.

Nye Nokia 3310 først i Kina

Den nye versjon av den nostalgiske Nokia 3310 kommer i først til Kina, men vi forventer å få vite når den lanseres i en "vestlig" versjon på Mobile World Conference i slutten av februar. Det var også på denne konferansen de lanserte den forrige utgaven.

Du kan lese vår anmeldelse av fjorårets Nokia 3310-modell i Testsonen her.

Akkurat nå kan du få to nummer av Komputer for alle og en smart nødlader for kun kroner 69,–.  Se tilbudet her.

Kanskje du er interessert i...