Medieinteressen for teknologimessen CES er overveldende. Bildet er fra 2017.

© CES

CES: Verdens største teknologimesse starter snart

CES i Las Vegas ønsker igjen velkommen til mengder av teknologiske oppfinnelser og trendsettende tendenser fra den digitale verden.

5. januar 2018 av Leif Jonasson

Over 170 000 mennesker fra hele verden er nå i gang med å pakke kofferten for å reise til Las Vegas i Nevada, USA. Her skal de være med på CES, elektronikkbransjens årlige gigantmesse, som åpner dørene for publikum 9. januar.

Over 7000 journalister og fotografer vil skrive hjem om nye trender og oppfinnelser, og noen av disse vil antagelig en del av hverdagen vår, om ikke før, så i hvert fall siden. Andre vil forsvinne ut i glemselen …

Les også: CES er elektronikkens Mekka

Teknogiganter og oppkomlinger

Mange av de kjente produsentene, som Samsung, Sony, LG og Panasonic vil lansere nye produkter, blant annet tv-er, som blir både større og smartere. Det kommer også 3000 små og mellomstore utstillere som håper på å få blest om akkurat sitt geniale produkt.

Forstå mer av den digitale verden med Komputer for Alle – kjøp 1 nummer av bladet og få tilgang til 300 smart programmer i Fordelssonen for kun kroner 29.

Hva kan vi glede oss til?

Så hva kan vi forvente av årets CES-messe? Neppe overraskelser som endrer den digitale verden slik vi kjenner den. Det er nok mer snakk om videreutvikling av kjente produkter og teknologier.

  • Større og enda smartere tv-er med bedre skjermer og høyere oppløsning
  • Virtuell virkelighet og utvidet virkelighet – særlig det siste
  • Selvkjørende, smarte biler og andre nye transportformer
  • Wearables, dvs. datamaskiner bygd inn i smarte klokker, klær og annet vi har på oss
  • Spill og underholdning for alle aldersgrupper
  • Utstyr til smarte hjem – med fokus på helse og velvære

Komputer for alles medarbeider er også i gang med å pakke kofferten for å dra på messe, og snart vil du kunne se hva han har å fortelle av spennende nyheter fra CES og Las Vegas.

Her kan du lese hva CES 2017 bød på av nye produkter og teknologi.

> Les om ny teknologi

Kanskje du er interessert i...