Bli kvitt overflødige filer
Bli kvitt overflødige filer

Du kan enkelt rense og optimalisere pc-en – og dermed gjøre den mye raskere – med et nytt program i Fordelssonen.

© Shutterstock

Fjern overflødige filer på pc-en

Det vrimler av overflødige filer i Windows som ikke tjener noe formål. I stedet tar de bare opp plass på harddisken din. Men du kan enkelt fjerne dem og gjøre pc-en raskere og mer effektiv.

31. august 2022 av Martin Lorentsen

En datamaskin uten rot er en sunn datamaskin.

Det er du kanskje allerede klar over, men for noen av oss skjer det likevel at vi glemmer å rydde opp i Windows.

Det er nemlig ikke nok å slette de store og tunge filene, som videoprosjekter du ikke lenger jobber med eller ubrukte programmer som bare tar opp plass på harddisken.

Problemet er også at pc-en langsomt blir fylt med helt overflødige filer, f.eks. installasjonsfiler fra en oppdatering av operativsystemet som Windows ikke fjerner selv.

Men disse kan du også enkelt slette med et nytt program i Fordelssonen.

LES OGSÅ: Begynn på nytt med Windows med en tilbakestilling

Nytt program fjerner filene

Få ting er så irriterende som en treg pc, og det er ekstra frustrerende når det ikke er din feil at Windows plutselig er blitt så tung å bruke.

De overflødige filene, som f.eks. de omtalte installasjonsfilene eller cache-filene fra nettet, blir lastet ned i det skjulte etter hvert som pc-en brukes.

Det kan derfor være vanskelig å lokalisere filene på harddisken og kvitte deg med dem, men dette problemet løser det splitter nye programmet Wise Care 365. Takket være programmet kan du nemlig med noen få klikk fjerne de prestasjonshemmende filene.

LES OGSÅ: Advarsel: Filene slettes ikke når du tilbakestiller pc-en

Last ned Wise Care 365 fra Fordelssonen

Programmet Wise Care 365 sørger blant annet for å fjerne alle overflødige installasjonsfiler fra Windows-oppdateringer som bare ligger og fyller opp pc-ens harddisk og gjør datamaskinen treg.

Wise Care 365 kan dessuten brukes til å optimalisere oppstarten og nedstengningen av datamaskinen, og programmet kan enkelt fjerne restfiler som ulike programmer etterlater. Dette kan du lese mye mer om i Komputer for alle nummer 15/2022.

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, kan du laste ned Wise Care 365 uten ekstra kostnad fra Fordelssonen.

> Klikk her for å laste ned programmet Wise Care 365 fra Fordelssonen.

Hvis du ikke er abonnent ennå, kan du bli det ved å følge denne lenken. Da får du umiddelbart tilgang til Fordelssonens mange programmer.

Kanskje du er interessert i...