Beste smarttelefon beste mobil 2019
Beste smarttelefon?

Hvilken mobil bør du velge? Her er tre av de beste akkurat nå.

© Shutterstock

Her er den beste mobilen i 2019

Det er lett å bli overveldet av alle valgene når man skal kjøpe ny mobil. Her er tre forslag til de beste kjøpene du kan gjøre i 2019.

18. desember 2019 av Morten Skeldal Østergaard

2020 nærmer seg med stormskritt, og markedet vrimler av nye og fristende mobiler.

Her er våre forslag til de tre beste modellene akkurat nå.

1. Huawei P30 Pro er den beste Android-telefonen

Utviklingsavdelingen hos Huawei har åpenbart jobbet hardt i det siste. Selskapet har nemlig to serier med topptelefoner.

Den ene er Mate, der hastigheten er det viktigste, og der Huawei lanserer sine nye prosessorer.

Den andre serien legger størst vekt på ny kamerateknologi, og det er i denne serien vi finner den nyeste toppmodellen, Huawei P30 Pro.

Huawei P30 Pro benytter samme prosessor som Mate 20 Pro fra 2018. Det er en av de raskeste mobilene vi noen gang har testet, så det er ingen dum idé.

De største nyhetene i Huawei P30 Pro sitter derimot på baksiden. Der har Huawei bygd inn et utmerket sett med kameraer som utnytter hele tre objektiver samt et såkalt "time of flight"-kamera som gir bildene mer dybde.

> Du kan lese vår anmeldelse av Huawei P30 Pro og se aktuelle priser i Testsonen.

Huawei P30 Pro
Beste Android-mobil

På Huawei P30 Pro er fingeravtrykksleseren integrert i selve skjermen. Generelt er dette en av de beste mobiltelefonene vi har testet.

© Huawei

Samsung Galaxy S10+ har en fantastisk skjerm

“Plus”-versjonen av Samsung Galaxy S10 er litt større enn standardmodellen. Den har også et ekstra kamera på fronten og større batteri. 

Med en skjerm på 6,4 tommer er dette en diger telefon. Skjermen dekker hele fronten, med unntak av litt plass til kameraene. På siden er det knapper for volumkontroll, på/av og til å aktivere Samsungs egen Bixby-assistent. 

Som vanlig fra Samsung er skjermen i absolutt toppklasse: AMOLED-
teknologien gir livlige, dype farger, og alt er knivskarpt. Noe annet ville vært oppsiktsvekkende med en oppløsning på 3040 x 1440 piksler, over 500 piksler per tomme. Man skal ha usedvanlig godt syn for å se enkeltpiksler ved denne oppløsningen.

> Du kan lese vår anmeldelse av Samsung Galaxy S10+ og se aktuelle priser i Testsonen.

Samsung Galaxy S10+ har frontkameraet bygd inn i skjermen.
Førsteklasses skjerm

Samsung Galaxy S10+ har frontkameraet bygd inn i skjermen.

© Samsung

iPhone 11 er en av de beste telefonene akkurat nå

”Endre aldri et fungerende konsept”, ser ut til å være Apples motto for tiden. Det gjaldt høstens nye iPad, og det gjelder i enda høyere grad iPhone 11.

Det er en forståelig holdning. iPhone er nemlig et suksessprodukt av de sjeldne når det gjelder samspillet mellom maskinvare, apper og operativsystem. Få andre produkter fungerer like smidig og friksjonsfritt som en iPhone, og den er fortsatt klassens beste.

Vi får en ny prosessor, litt lengre batteritid og bedre vanntetting. Ytelsesmålingene imponerer, og iPhone 11 er for eksempel 218 prosent raskere enn iPhone X og 134 prosent raskere enn iPhone Xr. 

Forbedringen er merkbar. Det meste går raskere og smidigere.

Du kan lese vår anmeldelse av iPhone 11 og se aktuelle priser i Testsonen.

iPhone 11 har fortsatt det svarte feltet øverst på skjermen.
iPhone 11

Fortsatt et svart felt øverst på skjermen.

© iPhone 11

Følg med på trender og produkter

I bladet Komputer for alle tester vi hele tiden nye produkter. Vi holder deg oppdatert om nye trender innen datamaskiner, telefoner og teknologi både i bladet og i nyhetsbrevet.

Abonner på nyhetsbrevet nå, og få de viktigste nyhetene rett i innboksen.

> Meld deg på nyhetsbrevet her

Kanskje du er interessert i...