nintendo switch 3

Her er Nintendos nye maskin

Link og Super Mario er tilbake! Siste uke avduket endelig Nintendo sitt nye etterlengtede konsollprosjekt.

27. oktober 2016 av Mikkel Jacobsen

Nyhet: En fusjon av den klassiske Nintendo-maskinen og Game Boy/DS. Den heter Nintendo Switch og er en håndholdt konsoll som raskt og enkelt også kan kobles et fjernsyn.

Når maskinen ikke er koblet til fjernsynet kan kontrollene monteres på sidene av konsollet, og da fungerer Switch som et håndholdt konsoll. Kontrollene kan også deles mellom to spillere som gjerne vil spille mot hverandre. Et praktisk støtteben gjør at du får en behagelig vinkel på konsollen.

Se avdukingen her

Masser av Nintendo-moro

På spillsiden ser det ut til at Nintendo satser på sine helt store kanoner. The Legend og Zelda: Breath of the Wild er en blanding av klassiske Zelda og Skyrim. Og selveste Skyrim skal visstnok også komme på Switch.

Det er også et kort glimt av et Mario Kart-spill, så det kommer antageligvis også i en oppdatert utgave. Og så ser det ut til at det kommer et nytt Super Mario-spill i stil med det klassiske Super Mario 64.

nintendo switch 4

To blir til en

Nintendos Wii U har i de siste årene slitt med dårlig salgstall. Maskinen har gode spill, men har av mange fått dårlige skussmål. Deres håndholdte 3DS her derimot gått som varmt hvetebrød. I Switch ser det ut til at Nintendo har tatt det beste fra to maskiner og gjort dem til én.

For kundene betyr det at de ikke lenger behøver å kjøpe Nintendo-spill til flere forskjellige maskiner.

Prisen på Switch er ennå ikke kjent, men regner med at den kommer i løpet av nærmeste månedene.

Kanskje du er interessert i...