sjekk om en hjemmeside er sikker

Med en smart tjeneste på nettet er det lett å sjekke om en hjemmeside er sikker.

Sjekk om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv nettjeneste fra sikkerhetsselskapet Trend Micro kan du lynraskt sjekke sikkerheten på enhver hjemmeside.

9. desember 2018

Det finnes mange farlige, suspekte og skadelige hjemmesider på nettet, og ofte skjønner du ikke at noe er galt før det er for sent og maskinen er infisert med virus eller påtrengende reklame. 

Det er lett å unngå ved å sjekke mistenkelige hjemmesider før du besøker dem.

Skann hjemmesider før du besøker dem

Sikkerhetsfirmaet Trend Micro har utviklet en søketjeneste der du kan oppgi en hvilken som helst nettadresse. 

Deretter klikker du på Check Now, så får du klar beskjed om siden er farlig, ufarlig eller mistenkelig.

Sjekk om hjemmesiden er sikker

Skriv adressen til nettsiden du vil sjekke, i feltet "is it safe?", og få en rask vurdering av om hjemmesiden er sikker eller ei.

> Prøv tjenesten her

Under kan du laste ned en gratis artikel fra Komputer for alle. I den viser vi deg hvordan du bruker skanneren til Trend Micro.

Artikkelen her er et godt eksempel på guidene du som abonnerer på bladet får med programmene i Fordelssonen. Du kan få tilgang til alle programmene og guidene i Fordelssonen fra kun kroner 29,-.

Redaksjonen anbefaler: Få en komplett sikkerhetspakke nå

Skadevare og utpressingsvirus rammer pc-er over hele verden hver eneste dag.

Sikkerhetsfeil i systemer, apper og utdaterte programmer gir hackere enkel tilgang til pc-er og smarttelefoner, og dermed også personlig informasjon og viktige filer.

Du kan gjøre en hel del selv for å unngå dette, som å installere et godt antivirusprogram, sørge for at du alltid har en sikkerhetskopi av innholdet på pc og mobil, og at du har et velfungerende spamfilter som automatisk filtrerer vekk uønsket og farlig epost.

Komputer for alle har samlet 10 gode programmer i en komplett sikkerhetspakke. Programmene er nøye valgt ut og gjennomtestet av redaksjonen, og du kan alltid laste ned den nyeste versjonen fra bladets Fordelssone. Til hvert program får du dessuten en grundig trinn-for-trinn-veiledning som hjelper deg med å sikre pc-en best mulig.

> Akkurat nå får du en utgave av Komputer for alle samt full tilgang til Fordelssonen for kun kroner 29‚-. 

Kanskje du er interessert i...