OnePlus 10T 5G
OnePlus 10T 5G

Den nye telefonen kommer i to forskjellige farger.

© OnePlus

Ny supertelefon fullader batteriet på 19 minutter

OnePlus har sjøsatt et nytt flaggskip av en mobiltelefon som blant annet sørger for utrolig rask lading av batteriet.

10. august 2022 av Martin Lorentsen

Den kinesiske mobiltelefonprodusenten OnePlus har hatt det travelt i 2022, der det ene nye produktet etter det andre er blitt lansert.

Onsdag 3. august var OnePlus på banen igjen. Denne gangen for å lansere den helt nye Android-telefonen OnePlus 10T 5G.

OnePlus 10T er selskapets nyeste toppmodell, og det er ganske tydelig når vi ser nærmere på telefonens spesifikasjoner.

I tillegg til solid ytelse og en helt spesiell teknologi til å kjøle ned enhetens komponenter, har telefonen også et svært effektivt ladesystem. På bare 19 minutter kan du nemlig fullade telefonen fra 1 til 100 prosent.

LES OGSÅ: Rimelig mobil med 900 LED-lys


Imponerende hurtiglading

Det er ingen overdrivelse å si at OnePlus 10Ts 4800 mAh-batteri kan lades veldig raskt.

Ifølge OnePlus kan telefonen nemlig lades fra flatt batteri til fulladet med 100 prosent på bare 19 minutter, noe som er selskapets hittil raskeste lading.

Det skyldes ikke minst ladeteknologien 150 W SUPERVOOC Endurance Edition, som kan gi batteriet nok strøm til en hel dag etter bare 10 minutters lading. Og lar du telefonen være tilkoblet stikkontakten i 19 minutter, får du faktisk fulladet mobilen.

For å kunne bruke den lynraske ladingen kreves det imidlertid en egen SUPERVOOC-strømadapter som følger med telefonen, og at skjermen på mobiltelefonen forblir avslått under lading.

LES OGSÅ: Ny Android-versjon er rett rundt hjørnet

To forskjellige priser

OnePlus' nye flaggskiptelefon kan kjøpes med enten 8 GB RAM og 128 GB lagringsplass eller 16 GB RAM og 256 GB lagringsplass. Den rimeligste modellen koster 7 490 kroner, mens du må ut med 8 590 kroner for den dyrere og raskere versjonen.

I tillegg til å kunne lade uhorvelig fort, er telefonen blant annet også utstyrt med en solid prosessor og et avansert kjølesystem, slik at mobiltelefonen holder lenger til krevende spill og apper.

Dessuten har telefonen, som bruker operativsystemet Oxygen OS, en 360-graders antenne som sikrer ekstra god dekning, tre forskjellige kameraer og mye mer.

OnePlus 10T 5G kan kjøpes fra 25. august 2022.

LES OGSÅ: Hodetelefoner tester hørselen din

Kanskje du er interessert i...