Black Friday pc-tilbud

Fredag 24. november 2017, Black Friday, er det penger å spare på både pc og annet datautstyr.

© Shutterstock

Finn de beste Black Friday-tilbudene

Fredag 24. november 2017 har de fleste norske butikker Black Friday, og du kommer til å bli bombardert med tilbud på internett. Se hvordan du finner et godt tilbud.

21. november 2017 av Peter Skovbjerg Jensen

Er du på utkikk etter en ny pc, mobiltelefon eller noe annet, kan det være en god idé å følge med fredag 24. november 2017. 

Da er det nemlig Black Friday – en av årets absolutt største handledager.

Black Friday er en amerikansk handledag som tradisjonelt faller på fredagen etter helligdagen Thanksgiving. En tradisjon vi i løpet av de siste årene har adoptert også her i landet.  

Handledagen fremstår som full av ”gode” rabatter, men ikke alle tilbud er like lukrative som de ser ut.

Her får du et par gode råd om hvordan du navigerer i tilbudsjungelen.

Sammenlign priser på Black Friday

Selv om mange forhandlere annonserer store rabatter, er det ikke ensbetydende med at det er det billigste stedet å kjøpe varen.  

Det er viktig at du sammenligner priser før du handler.

Hjemmesiden Prisjakt, som sammenligner priser, har laget en side i anledning dagen. Her finner du fredagens aktuelle tilbud , og du kan sammenligne priser fra konkurrerende forhandlere.

Her får du også noen gode råd om hvordan du finner de beste tilbudene.

I Komputer for alle 17/2017, som er i handelen nå, viser vi hvordan du kan spare mye når du skal kjøpe ny pc. Du kan nemlig spare hele 25 prosent hvis du sjekker litt rundt før du handler. Les mer her.

Vi har også funnet tre billige pc-er du kan få tak i akkurat nå. Denne artikkelen blir oppdatert til Black Friday.

Bruk hodet på Black Friday

I løpet av uken, og særlig på fredag, blir det annonsert mengder av tilbud, og flere av dem med et begrenset lager. I denne tilbudsjungelen kan det lønne seg å puste dypt og telle til ti.  

Alle tilbud er som sagt ikke like gode. Det er dumt å bruke tusenvis av kroner på et impulskjøp, som ikke engang er billigere enn du kan få varen for andre steder.

På Prisjakt kan du også sjekke prisutviklingen på et produkt. Her kan du se om varen for eksempel har gått opp i pris i perioden før Black Friday, i den hensikt å gjøre tilbudet så attraktivt som mulig.

Handler du på nettet, anbefaler vi at du sjekker nettbutikken nærmere, hvis det ikke er en forhandler du har gode erfaringer med fra før. Sjekk for eksempel hvor nettbutikken holder til, og bruk Google til å se etter andres erfaringer med nettbutikken – sånn for sikkerhets skyld.  

Les mer om datamaskiner her

Kanskje du er interessert i...